[Видео] Воведение на Пресвета Богородица во храмот

Денес нa Божјото благоволение е предобразување
и на спасението на луѓето – проповедање:
во Божјиот храм јасно Дева се јавува
и Христа на сите го предвестува.
Кон неа и ние велегласно да извикаме:
Радувај се, на промислата на Творецот – исполнување.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz