О. Александар Шмеман: Солженицин, Русија, Црква…

Понеделник, 12 мај, 1975 И така, повторно, после минатогодишната планинска средба во Цирих – четири дена со Солженицин – двајцата насамо, далеку од луѓето. Овој излет би можел да се […]