Обновено: Архиепископот Стефан со најголем рејтинг во САС на МПЦ-ОА

Архиепископот Стефан, поглаварот на МПЦ-ОА има најголем рејтинг од членовите на Светиот Архиерејски Синод, покажува истражувањето на Институтот за политички истражувања Скопје, коешто го пренесува МРТ. Според јавниот сервис, Архиепископот […]