Флешмоб во Швајцарија за поддршка на Христијаните од Блискиот Исток

Швајцарските медиуми јавуваат за флешмобот што се случил на централната улица во главниот град на Швајцарија, Берн, минатата сабота, во знак на поддршка на Христијаните од Блискиот Исток. На звучен […]