За антисоцијалните мрежи

Податоците се застрашувачки. Просечен човек минува вкупно 4 години допирајќи го екранот на својот паметен телефон, и губејќи допир со реалноста. Во ова критично видео на американскиот рапер Ричард Вилијамс, […]

Погледни

Петминутна лекција од онлајн генерацијата за она што значи (значеше) да се биде човек. Јас имам 422 пријатели, но сепак сум осамен. Зборувам со нив секојдневно, но ниту еден од […]