Технагогија vs љубов

Современите родители попрво би ја искористиле моќта на технологијата за да го заспијат своето дете, со тоа што ќе му пуштат музика или некој цртан филм. Но, постои и еден стар, прастар метод (за востпитување), ако може така да се нарече, а тоа е љубовта.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz