Современи соблазни

mexico

1. Некои бараат на интернет религиозна литература, а други прават неблагочестиви работи. Така, едните се спасуваат, а другите се гинат уште тука на земјата, иако и едните и другите ја користат истата технологија.

2. Не кревајте паника предвремено за печатот на антихристот, туку грижете се за вашите сегашни гревови, кои му го отвораат патот на идниот антихрист.

3. Биометриски документи земајте, бидејќи вас сè уште не ве прашуваат за верата ваша и не ве принудуваат да се откажете од Бога.

старец Јован Крестјанкин

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz