Пуштен новиот сајт на Кумановско-осоговската епархија

Со благослов на надлежниот архиереј, Г. д-р. Јосиф, поставен е новиот сајт на Кумановско-осоговската епархија на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија. Истиот е достапен за пристапување на следната адреса: http://www.koe.mk.

Почетната страна на сајтот на Кумановско-осоговската епархија
Почетната страна на сајтот на Кумановско-осоговската епархија

На веб презентацијата за почеток се сместени општи информаци и вести од епархиското живеење, како и библиотека со поучни и катихетски текстови. Достапни се и линкови до соодветни профили на различни социјални мрежи.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz