Продолжуваме заедно

Браќа и сестри, почитувани читатели,

По неколкунеделна пауза се враќаме назад со нов, освежен дизајн и функционалности. Иако промените кои ги планиравме нецелосно ги завршивме, и останува уште многу нешта да се доработат, се надеваме дека ќе новиот изглед ќе ви се допадне. Голем дел од текстовите и мултимедијалните содржини кои ги имавме објавено не се внесени, но во текот на следниве денови ќе се потрудиме да го исправиме тоа.

Благоутешени по дарот на восиновувањето и ветувањето Христово, ги просиме вашите свештени молитви.

Уредниците

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz