Постави прашање

Штом сте на оваа страна, значи дека има нешто што ве интересира и за што сакате да го прочитате нашиот одговор. Супер! И ние сме заинтересирани за вашите прашања. Можеби ви треба некоја конкретна информација, адреса или телефонски број од некоја црква / манастир, или пак не знаете каде може да ја најдете книгата за која сте чуле дека може да ви користи, најновиот албум на некој црковен хор? Нема проблем, ќе се потрудиме да ви одоговориме, контактирајќи ги сите достапни извори.

Секако, тука може да поставите и посериозни прашања, само запомнете: поставување на прашање преку контакт формата не е еднакво на исповед пред / разговор со свештеник, иако за да одговориме на потешките прашања и ние ќе се обратиме до свештеник 🙂

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака