Покана за предавање на проф. д-р Владета Јеротиќ: Кога религиозноста станува психолошки проблем?

На 07. мај 2014 година (среда), во салата „Архиепископ Доситеј“ при Православниот богословски факултет „Свети Климент Охридски“ – Скопје, со почеток во 10:30 часот истакнатиот психијатар академик проф. д-р Владета Јеротиќ од Српската академија на науките и уметностите, професор од Православниот богословски факултет во Белград во пензија, ќе одржи предавање на следната тема:

Кога религиозноста станува психолошки проблем?

Програма:

10:15 Пречекување на гостите
10:30 – 12:00 Предавање

Сите заинтересирани се поканети да присуствуваат на ова отворено предавање.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz