Музика која Ве носи далеку од градската врева

Автор: Арво Парт, минималист, класичен и сакрален композитор. Неговота музика е инспирирана од грегоријанското пеење.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz