Кафе со сестра Васа, 30 епизода: Св. апостол Петар

Теологија со малку хумор. Во оваа епизода, сестра Васа зборува за светиот апостол Петар, верата, љубовта и Светското фудбалско првенство. Преводот на македонски е достапен со клик на Captions – Macedonian.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz