Архимандрит Дамаскин: За подвижничкиот живот во денешниот обезбожен свет (видео)

Видео запис од предавањето на високопреподобниот архимандрит Дамаскин на тема: „За подвижничкиот живот во денешниот обезбожен свет (Современи предизвици и искушенија)“ одржано во рамките на годинешната недела на Светото писмо.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz