Колку помалку тешки гревови имаме, толку подлабока станува исповедта

Ако најтешките гревови се исповедани и не се повторуваат, тоа означува еден почеток. Општата тежина на таканаречените мали гревови е многу поголема, отколку на смртните гревови. Полесно е од планина […]