Лажните чуда на супермените

Често веруваме дека супермоќите на еден шаолински монах се плод на некакви духовни вежби, медитација и слична спиритуална поткрепа, или демонска поткрепа. Но, дали е тоа така? (предупредување: видеото што следува може да биде вознемирувачко за некои категории гледачи) На првото видео монах изведува некаков опасен каскадерски перформанс. На второто видео истото го прави, нема […]