Галерија: Крстот над Скопје

Пилот на „Визер“ на својот налог на социјалната мрежа „Фејсбук“ објави фотографии од скопската котлина во магла. Во „езерото“ од магла единствено се гледа врвот на планината Водно и Милениумскиот крст. Фотографиите, веруваме, ќе ве остават без здив. Семоќен Крсту, похвало на апостолите, тврдино на преподобните и знамение на верните, славо на јерарсите и мачениците, […]