Патот на еден растафаријанец кон Православие

Го нарекуваат муслиман, евреин, зен мајстор, дури и Осама бин Ладен. Честопати луѓето се збунети: кој е овој човек? Мајкл (Михаил) Вилсон, кој повеќе од две децении работел во канзашката […]