Од Агапи.мк до Православие.мк

После седуммесечна пауза, по вашите молитви, се враќаме назад. Одлуката да направиме пауза со Агапи.мк не беше ништо полесна од одлуката да продолжиме со работа, овој пат под нов домен, […]