Портрети: Игор Зиројевиќ

Игор Зиројевиќ е роден 1977 година во Требиње (денешна Република Српска, БиХ) каде завшрил осново, основно музичко, и средно училиште. Од 1997 година е во Атина заради студии по црковна […]