Меѓународна летна школа: „Локалноста и меѓуграничната размена во средниот век“

Во Конгресниот центар на УКИМ во Охрид од 16. до 22. август ќе се одржи Меѓународната летна школа на тема „Локалноста и меѓуграничната размена во средниот век“ во организација на меѓународната академска мрежа ЕГСАМП – Европска дипломска школа за античка и средновековна филозофија и Катедрата за систематско богословие при Богословскиот факултет „Свети Климент Охридски“ во […]