Чудо во Романија: Течат солзи од портретот на отец Арсениј Бока

Навистина, јеромонахот Арсениј Бока е вистински чудотворец – убедени се мештаните од областа Васлуј во Романија. Порталот Православна Молдавија ги пренесува нивните изјави заедно со веста за дека неговиот портрет […]