Молитва за избавување од страв

До нашата редакција стигнаа неколку писма во кои читателите зборуваат за нивната борба со ирационални стравови и анксиозност. Поради тоа, се надеваме дека оваа молитва ќе им помогне на оние коишто минуваат низ ваква борба. +++ Избави ме, Боже мој, од стравот што го понизува и срами Твоето создание. Те молам да не се плашам […]