Од Агапи.мк до Православие.мк

После седуммесечна пауза, по вашите молитви, се враќаме назад. Одлуката да направиме пауза со Агапи.мк не беше ништо полесна од одлуката да продолжиме со работа, овој пат под нов домен, […]

Четири години „Агапи“

Почитувани читатели на Агапи, со радост и благодарност кон Бога се потсетуваме дека деновиве се навршуваат четири години од појавувањето на Агапи на македонската православна интернет сцена. Пред четири години […]