Педесет нијанси на христијанска љубов

Понекогаш, можеби сте се запрашале, дали вистинското значење на љубовта може да биде сочувано. Во свет жеден да ја дознае вистината за љубовта, милиони луѓе ги преплавија кината за да ја гледаат филмската верзија на новелата на Е. Л. Џејмс – „Педесет нијанси на сиво”, од нејзината премиера на 14 февруари – Денот на св. […]