Агапи – магазинот што недостигаше

Почитувани читатели на Агапи, Она што мислевме дека ќе биде еднодневна мала промена на кодот и дизајнот на сајтот, се претвори во повеќедневна обемна работа, промена, тестирање и рефакторирање. Сметаме […]