Распеани батјушки

Во прекрасна природа, со „Веселиот ветер“, како што гласи насловот на песната, распеаните свештеници од Нижегородската епархија со ветровита инерпретација ја исполнуваат композицијата од Исаак Дунавскиј, со текст од Василиј Лебедев.

Останете во добро расположение.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz