Позлатување на икона

Приказ на целиот процес на позлатување икона: како се прави подлога, како се лепат парчињата, како се составаат, како и со што сето тоа се премачкува.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz