Повторно сме онлајн

vitleem

Браќа и сестри, после повеќеседмична непланирана пауза поради техничко-административни причини, а по вашите и молитвите на светиот Спиридон Чудотворец, повторно сме онлајн. Во меѓувреме добивме повеќе писма и пораки со поддршка, и за истите многу ви благодариме.

Радувајте се, браќа мои, кога ќе паднете во разни искушенија, знаејќи дека испитувањето на вашата вера создава трпеливост; трпеливоста, пак, нека ви биде совршена работа, за да бидете совршени и целосни, без никаков недостаток.

Јк 1,2-4

Во моментов работиме на тестирање на функционалноста и стабилноста на сајтот. Страницата со Светото Писмо би требало да биде достапна од утре.

Проштевајте,
Уредниците

P.S. За да не биде пресериозна оваа објава, едно прашање: Како оди постот?

Оставете коментар

2 Comments on "Повторно сме онлајн"

Извести ме
1000
Sort by:   newest | oldest | most voted

Нема ништо лошо во тоа да се бара од Господа она што ти е потребно, а нам ни беше потребно повторно да ве видимме достапни, Агапи

Многу се радуваме, многу ни недостасувавте… Слава му на Бога сега сме повторно заедно.

wpDiscuz