Најкратката проповед во Неделата на Страшниот суд

hristos-perspektiva

Во името на Отецот, и Синот, и Светиот Дух.
Каква среќа
што ќе ми суди Бог,
а не луѓето.
Амин.

Игумен Петар Миштеринов

Оставете коментар

1 Comment on "Најкратката проповед во Неделата на Страшниот суд"

Извести ме
1000
Sort by:   newest | oldest | most voted

[…] Најкратката проповед во Неделата на Страшниот суд […]

wpDiscuz