Најчитаните пет текста за октомври 2015

Во случај да ги пропуштивте, еве ги петте најчитани текста на Агапи за октомври 2015, во обратен редослед

5. Патријарх Кирил: „Како на исповед да кажеме за најскриеното?“ [ВИДЕО]

4. Руското „њет“ за Ноќта на вештерките

3. Старец Порфириј, Бог и ракот

2. Преподобна Параскева (Петка) [ВИДЕО]

1. Старец Порфириј – „Лекот за ракот е многу едноставен“

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz