Најчитани 12 текста на Агапи за 2015 година

agapi-top12-2015

Годинава сме објавиле 331 статии. Од нив, првите дванаесет места ги имаат следниве објави:

12.
Три чуда со чесниот појас на Пресвета Богородица

11.
Свети Порфириј: Болеста на модерното време

10.
За „некомпатибилните“ сопружници

9.
10 нешта што треба да ги направиме пред крајот на Постот

8.
Писмо од Мухамед до христијанските монаси

7.
Старец Порфириј: Лекот за ракот е многу едноставен

6.
Чудото со преслекување на одеждите на св. Јован Руски

5.
И годинава се случи чудото со змиите во Кефалонија

4.
Митровденска задушница: зошто?

3.
Старец Порфириј: Зошто оној кому сме му помогнале сака да нè повреди?

2.
Чудо: Во дом на муслимани мироточи икона на Пресвета Богородица

1.
Чудо во Лесновскиот манастир

Најпрегледувани категории:

1. Духовност
2. Старечник
3. Молитвеник

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz