Мобилни vs Бројаници

izlozba-brojanica

Можно ли е ова?

Што ако секаде ги носевме со нас?
Што ако ги поминувавме по неколку пати на ден?
Што ако проверувавме да не случајно ги заборавиме некаде?
Што ако ги користевме за да добиеме појасни и поверодостојни пораки?
Што ако сметавме дека не можеме да живееме без нив?
Што ако им ги дававме на децата за подарок, и ги учевме како да ги користат?
Што ако ги користевме при патување?
Што ако ги користевме во итни случаи?

И само уште нешто: за разлика од мобилните телефони, сметката за бројаниците е однапред платена, и не треба да се грижиме дека ќе нè исклучат.

Човек се запрашува: кои ми се приоритетите?

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz