Меѓународен семинар на ПБФ „Св. Климент Охридски“ – Скопје

Православен богословски факултет „Свети Климент Охридски“
и Балкански институт за вера и култура ве покануваат на меѓународен богословско-философски семинар:

АРИСТОТЕЛ ВО ВИЗАНТИСКАТА БОГОСЛОВСКО-ФИЛОСОФСКА ТРАДИЦИЈА

Предавачи:
Скот Ејблс (Оксфорд)
Смилен Марков (Софија/Лозана)
Микоња Кнежевиќ (К. Митровица)
Милан Ѓорѓевиќ (Скопје)

Петок, 05. 04. 2013
09:00 – 13:00

Православен богословски факултет – Скопје
(работниот јазик е англиски)
влезот е отворен

Линк до страницата за настанот на Facebook.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz