Продолжуваме заедно

Браќа и сестри, почитувани читатели, По неколкунеделна пауза се враќаме назад со нов, освежен дизајн и функционалности. Иако промените кои ги планиравме нецелосно ги завршивме, и останува уште многу нешта […]