Отец Џон Бер

Отец Џон Бер е декан на Академијата „Св. Владимир“ и професор по патристика, догматика и егзегеза. Потекнува од Англија, иако неговите корени се германско-руски. По руската страна, неговиот прапрадедо бил […]