Кафе со сестра Васа, 32 епизода: Света Макрина

Теологија со малку хумор. Во оваа епизода, сестра Васа зборува за света Макрина, сестрата на св. Василиј Велики св. Григориј Ниски, за нејзината љубов кон Бога и ближните. И за новиот скап подарок што го добила Анка. Преводот на македонски е достапен со клик на Captions – Macedonian.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz