Кафе со сестра Васа, 31 епизода: Св. апостол Павле

Теологија со малку хумор. Во оваа епизода, сестра Васа зборува за светиот апостол Павле, ги пренесува озборувањата за можната љубовна врска меѓу Анка и Dr. Silkworth, и критички се осврнува на современата комуникација, која сè повеќе е техничка и површна, а сè помалку откровенска, што се пресликува и врз нашиот однос со Бога. Достапен е и превод на македонски јазик – Captions – Macedonian.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz