Божикен ораториум бр. 24: Плачот на Рахил

Глас се слуша во Рама, плач и ридање, и пискот голем: Рахил плаче за своите деца и не сака да се утеши, зашто ги нема.

Мт. 2,18

Дело на Митрополитот Иларион Алфеев, во исполнение на Кибла Герзвама.

Оставете коментар

Започнете дискусија!

Извести ме
1000
wpDiscuz